Huur betalen

Als u een woning van ons huurt, moet u maandelijks de huur bij vooruitbetaling betalen. Door het ondertekenen van de huurovereenkomst stemt u ermee in, de huur op tijd te betalen! Dat betekent dat u de huur betaalt vóór de eerste van de maand. Bijvoorbeeld: U moet de huur van de maand februari op 31 januari hebben betaald.

De huur wordt op twee verschillende manieren betaald:

 • Automatische incasso, hierbij wordt alles voor de huurder geregeld. Dit is de verplichte optie bij nieuwe contracten.
 • Via een (periodieke) overschrijving, dan moet de huurder alles zelf regelen. Deze optie is alleen nog beschibaar voor contrcaten welke zijn aangegaan voor 1 januari 2014 en waar op dat moment voor deze optie werd gekozen, een huuder kan niet overstappen van automatische incasso naar een periodieke overschrijving.

 • 1

  Automatische Incasso (AI)

 • 2

  Overschrijving per bank (Periodieke Overboeking)

  Voor huurders die voor 1 januari 2014 een woning van Woningstichting Voerendaal hebben gehuurd geldt dat zij ook kunnen betalen via een periodieke overboeking.

  Via internetbankieren kunt u een maandelijkse opdracht instellen of het iedere maand handmatig overmaken. Het rekeningnummer van Vanhier Wonen vindt u op onze contactpagina.

  Als u een maandelijkse opdracht instelt, moet u er wel rekening mee houden dat u de bank tijdig informeert over wijzigingen in het huurbedrag, bijvoorbeeld bij huurverhoging. Zo voorkomt u dat het verkeerde bedrag wordt overgemaakt.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden